Centar Konstruktivni život © 2013. Sva prava pridržana.             www.oceandizajn.hr

Majstorska joga podučava univerzalno znanje kroz sustav metoda i tehnika kojima je cilj integracija i balans svih energija u sustavu što čovjeka rapidno dovodi do potpunog probuđenja.

Podrijetlom je iz Perzije, no veći procvat doživljava u vrijeme starog Egipta o čemu svjedoče brojni povijesni artefakti koji prikazuju faraone i visoko svjećenstvo prilikom prakticiranja određenih tehnika i korištenja tehnologija iz rizinice Znanja Majstorske joge.

U prošlosti zbog svoje moći i važnosti ova Znanja i tehnologije bila su rezervirana za elitu, kraljeve i  svećenike, a među šire pučanstvo su stizala rijetko i reducirano, obično na način da bi se jedan mali fragment Znanja Majstorske joge koristio kao baza čitave nove spiritualne doktrine. (Hatha yoga, Solarnu joga, Kundalini joga, Tai-chi vježbe...)

U današnje vrijeme zbog vibracije planeta Zemlje i povišene svijesti ljudi ova Znanja mogu biti predstavljena u svom punom sjaju i dosputna svima.

Znanja Majstorske joge prenose se prilikom predavanja, radionica, Inicijacija i tečajeva od strane  obučenih učitelja Majstorske joge.

Ananda Roshi učiteljica je Majstorske joga kojoj je prije desetak godina prenijeto ovo Sveto Znanje od strane dvojice učitelja-čuvara Znanja s Tibeta. Kao ostvarena Učiteljica, Ananda već više od 5 godina djeluje u javnosti, a također je osposobila i druge učitelje za prijenos dijela Znanja Majstorske joge.

Majstorska joga